Bomen over bomen met J’ørn Copijn

Nieuwe Veluwe activiteit

Wist u dat bloeiende lindebomen belangrijk voedsel zijn voor bijen? Boomdeskundige J’ørn Copijn neemt u op 16 september mee op een bomenontdekkingstocht. Hij wijst op landgoed Hinkeloord, arboretum De Dreijen en de Wageningse bergrand bijzondere en ‘gewone’ bomen aan. Hij vertelt over hun waarde voor de natuur, het milieu en de cultuurhistorie, en doorspekt zijn verhaal met anekdotes.
J’ørn Copijn is een telg uit de bekende bomen- en tuinarchitectenfamilie. Grote faam verwierf Hendrik Copijn met zijn parken in Engelse landschapsstijl, waaronder op landgoed Hemelse Berg in Oosterbeek. De familie is altijd vernieuwend geweest. J’ørn Copijn stond vijftig jaar geleden samen met zijn broer Allrik aan de basis van de boomverzorging/-chirurgie in Nederland. Nog steeds brengt hij zijn vakkennis over op iedereen die bewuster met bomen wil omgaan.

Excursie Bomen over bomen
16 september, 15:00-17:00 uur
max. 20 deelnemers

start Schip van Blaauw
Gen. Foulkesweg 72
6703 BW Wageningen

Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden. Opgave is wel verplicht. Meld u zich snel aan, want vol is vol. Bij grote belangstelling organiseren we op een andere datum een tweede excursie.
Meer informatie en opgave: uitgever@nieuweveluwe.nl of 0317-425880.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *