Campagne abonneewerving gestart

De campagne om nieuwe abonnees voor Nieuwe Veluwe te werven is van start gegaan. Met twee interessante aanbiedingen zijn we aan de slag gegaan. Een proefabonnement, bestaande uit twee nummers, voor slechts €10 of een volledig abonnement à €35 inclusief de vorig najaar verschenen uitgave De Nieuwe Keuken van de Veluwe (winkelwaarde €15).

We zijn begonnen met het bellen van alle huidige abonnees met de vraag of men het niet een aardig idee vindt om een buurman, buurvrouw, vriend of familielid een proefabonnement cadeau te doen. Daar werd bijzonder positief op gereageerd. Er zijn al tientallen proefabonnementen genoteerd.
Voorts werden abonnees die in de afgelopen jaren hun abonnement hebben beëindigd gebeld met de vraag of men het blad niet alsnog wil lezen. ook dat leverde abonnementen op. Nu komt het er op aan namen en telefoonnummers te vinden van mogelijk geïnteresseerde Veluwe-liefhebbers.

Naast de belcampagne wordt ook gewerkt aan promotie van het kwartaalblad dat alom waardering vindt maar nog veel te weinig bekend is. Niet op de Veluwe, niet buiten de Veluwe. De promotie mvindt plaats op verschillende manieren, o.a. met een ansichtkaarten-actie die via tal van bezoekerscentra, buitensportzaken, musea en galeries zal worden verspreid.

De eerste editie van Nieuwe Veluwe 2016 verschijnt medio april.
Ook aan een nieuwe website wordt hard gewerkt.

Proefabonnement of abonnement?

Geef de Veluwe een stem. Lees Nieuwe Veluwe

De Veluwe is een groot en kwetsbaar natuurgebied waarin heel veel verschillende
– gerechtvaardigde – belangen (economie, huisvesting, infrastructuur) om voorrang strijden. Het belang van de natuur (planten, dieren, landschap), de cultuur en de cultuurhistorie van de Veluwe delft daarin vaak het onderspit omdat er niets of niemand voor de Veluwe als geheel opkomt.
Nieuwe Veluwe wil, behalve een mooi, prettig leesbaar en informatief magazine ook een beetje de ‘stem’ van de Veluwe zijn.

Wil je eerst kennismaken met Nieuwe Veluwe voordat je een abonnement neemt? Neem een proefabonnement: u ontvangt de eerstkomende twee nummers thuis voor slechts €10.
Als je niets doet blijf je abonnee tot je opzegt; als Nieuwe Veluwe niet bevalt is een mailtje voldoende om geen nummers meer te ontvangen.
Wil je de Veluwe meteen een stem geven, neem dan een abonnement op Nieuwe Veluwe voor € 35 en ontvang dan als welkomstgeschenk het boek De Nieuwe Keuken van de Veluwe.

Een mailtje met naam, adres, woonplaats, telefoonnummer aan abonnementen@nieuweveluwe.nl is voldoende. Geef aan of je wil betalen via een nota, of met een machtiging tot automatische incasso. In dat laatste geval graag je IBAN vermelden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *