Veluwe Verkiezingsdebat

15 februari 2019,

Veluwe Verkiezingsdebat.

Valt er wat te kiezen op 20 maart tijdens de provinciale en waterschapsverkiezingen? Ja, zeker op het gebied van ecologie en economie. Provincies hebben grote zeggenschap over het landschaps- en natuurbeleid. Precies om die reden organiseren Vrienden van de Veluwe en Nieuwe Veluwe op 15 februari het Veluwe Verkiezingsdebat.
Lijsttrekkers en andere verkiesbare Statenleden van de Gelderse politieke partijen gaan met elkaar in discussie over een viertal actuele thema’s. Een tipje van de sluier: de noodzaak van een landbouwtransitie, verdere ontsnippering van de Veluwe, reguleren van recreatie en toerisme, de impact van het nieuwe omgevingsbeleid en naar een visie voor Veluwe 2030. De stellingen worden ingeleid door een deskundige.
Vrienden van de Veluwe en Nieuwe Veluwe nodigen u uit voor het debat in de historische collegezaal van het Schip van Blaauw in Wageningen: voorheen een universiteitsgebouw nu de thuisbasis van de makers van Nieuwe Veluwe. Omdat de ruimte beperkt is, raden we u aan tijdig een plekje te reserveren.

locatie: Schip van Blaauw, Gen. Foulkesweg 72, Wageningen
datum: 15 februari 2019
duur: 15:00 tot 18:00 uur
max. 80 deelnemers
Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden
Opgave: redactie@nieuweveluwe.nl of 0317-425880

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *